Herberg Onder den Linden

Geplaatst op dinsdag 14 september 2021 @ 17:52 , 67 keer bekeken

Groningen heeft nog 1 restaurant met Michelinster en wel Herberg Onder de Linden. Het restaurant ligt in het oude kloosterdorp Aduard bijna aan het Van Starkenborghkanaal. Het pand, een rijksmonument uit 1735 doet zeker een duit in het zakje voor een bijzondere culinair avontuur! 

Het restaurant werd bekend doordat chef-kok Geerhard Sienema en zijn vrouw Petra tot 2016 de kaart tot grote hoogte bracht en de michelinster binnen sleepte die ze tot hun vertrek ruim 24 jaar vast hielden. Sinds oktober 2016 is het eigendom van de kok van dat andere restaurant dat een ster had ( In de molen dat de ster verloor toen Nijenhuis vertrok) tot dan Steven Klein Nijenhuis en zijn vrouw Tanja. Zij verbouwden het pand echter grondig waardoor het ook mogelijk is een hotelkamer te boeken boven het restaurant. Het menu zelf waar mensen dus van heinde en verre voor komen is een mix van streekproducten en ingredienten van Nederlandse bodem. Er is keuze tussen een 4 en 6 gangen menu waarbij het altijd een verrassing is wat je krijgt en wat het seizoen biedt. Wel kan er rekening gehouden worden met dieetwensen. 

Onder de Linden: eigenzinnig toprestaurant in hoge noorden - Misset Horeca

Burgemeester van Barneveldweg 3, 9831 RD Aduard

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

Isopgeheven starstarstarstarstar

Een Club voor Groningers door Groningers en elk die een binding heeft met Groningen . Of je Grunings spreek of schrijft of ABN . Wie benne olt mool Gruningers dus elk is welkom .


petradepooh starstarstarstarstar

Een geweldige club voor alle Nederlanders over de minst bekende provincie van het land. Veel info, gezellig forum, mooie clubhome onderwerpen en evenmenten je vind het hier!


Meer aanbevelingen