In het forum

Geplaatst op vrijdag 03 januari 2020 @ 15:21 , 16 keer bekeken

Afbeeldingsresultaat voor bibliotheek forum groningenBibliotheek
Verdeeld over liefst 6 verdiepingen vind men ruim 2.5 kilometer aan boeken. Opvallend is het jeugd gedeelte. Naast een reuzenstoel waar je op kan kruipen om te lezen of gewoon te kijken is er een hangmat plafond waar je heerlijk in kan liggen lezen of dutten.  Wie voor het eerst een boek gaat lenen doet er goed aan de site eerst te bekijken zodat je gericht per etage kunt kijken waar je boeken staan
Bioscoop
Kijk met een 3d bril in je eigen wereld naar een film in de horeca van de bioscoop en bezoek als je van artfilms houdt een van de vele films die er draaien! Op https://forum.nl vind je netjes op een rijtje het hele programma terug! Voor de zalen is er ruimte om een hapje en een drankje te nuttigen
Storyworld
Storyworld is de nieuwe naam van het Voormalig nationaal Stripmuseum. Hier kun je ontdekken hoe je een stripverhaal maakt en uitvoert en ontdek je vele bekenden uit deze wereld!
Afbeeldingsresultaat voor storyworld forum groningen
Expostities
2 ruimtes in het gebouw zijn hiervoor ingebouwd. Momenteel te zien de grote internationale expositie over kunstmatige intelligentie AI: More than Human, Hierin zien we de invloed van robots op ons leven en of ze ons leven over kunnen nemen of toch niet.
Forumshop
De Forumshop is een beetje de souvenirwinkel op de 4 de verdieping. Hier vind je leuke aandenkens aan Het Forum en gekke items
VVV winkel
De VVV winkel vind je op de begane grond. Naast de nederlandse souvernirs vind je hier ook die van de provincie en stad Groningen, kan je hier je kaarten voor voorstellingen bestellen, diverse kaarten om te fietsen en wandelen vinden, postkaarten en alles wat je bij een VVV kantoor kan verwachten. Speciale vermelding; de streekproducten! 
NOK
Boven in zit restaurant NOK. Hier kan je dineren of lunchen of vergaderen of wat dan ook maar met een heerlijke kaart in eten en drinken en ondertussen rondom genieten van het uitzicht van de stad Groningen!
Dakbioscoop
45 meter hoog en omringt door glazen wanden is het uitzicht altijd geweldig. Bij helder weer is het mogelijk om Schier te zien liggen! Op de zomeravonden zullen hier ook openlucht bioscoopvoorstellingen vertoont worden!


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

Isopgeheven starstarstarstarstar

Een Club voor Groningers door Groningers en elk die een binding heeft met Groningen . Of je Grunings spreek of schrijft of ABN . Wie benne olt mool Gruningers dus elk is welkom .


petradepooh starstarstarstarstar

Een geweldige club voor alle Nederlanders over de minst bekende provincie van het land. Veel info, gezellig forum, mooie clubhome onderwerpen en evenmenten je vind het hier!


Meer aanbevelingen