kunstkot

Geplaatst op zondag 04 februari 2018 @ 12:42 , 80 keer bekeken

Afbeeldingsresultaat voor kinderen groningen dagje weg
Bij Kunstkot kan je doen wat je wilt en leuk vind, maar we bljiven wel lief voor elkaar! Voor kinderen is er van alles te doen van verven tot pottenbakken, tot toneel spelen, muziek maken, hutten bouwen, verven en nog veel meer! Kijk vooral naar het webadres hieronder daarvoor! Alles is bij de entree ingebrepen daarvoor en alles mag mee naar huis naar afloop! Ook voor volwassenen is er een mogelijkheid om los van de kinderen diverse workshops te volgen. Ook fijn het meeste is binnen maar bij droog weer kan je ook naar buiten om bv een hut te bouwen!

Zoek je een adres voor een bijzonder feestje wat elke gast leuk vind? Ook dan kan je hier terrecht! De jarigen en zijn of haar gasten krijgt een eigen tafel waar je ranja kan drinken, de taart wordt versiert waar het feest begint en elke jarige persoonlijk wordt verwelkomt, en is er een zakje chips na de gezamelijk afsluiting. 

Vergeet niet een doos of vuilniszak mee tenemen want alle kunstwerken mogen mee naar huis en je kind kan er heel wat maken hier van snoep, hout, klei en nog veel meer.......

Entree kinderen is 12.50 per kind (begeleiders gratis)

Dr Bosstraat 71, 9645 JH Veendam
Bespreken info@kunstkot.nl
www.kunstkot.nl


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

Isopgeheven starstarstarstarstar

Een Club voor Groningers door Groningers en elk die een binding heeft met Groningen . Of je Grunings spreek of schrijft of ABN . Wie benne olt mool Gruningers dus elk is welkom .


petradepooh starstarstarstarstar

Een geweldige club voor alle Nederlanders over de minst bekende provincie van het land. Veel info, gezellig forum, mooie clubhome onderwerpen en evenmenten je vind het hier!


Meer aanbevelingen