Landgoed Tennaxx

Geplaatst op zondag 04 februari 2018 @ 12:30 , 79 keer bekeken

Dit is een park waar zowel kinderen als volwassenen op avontuur kunnen.Het 30 ha grote landgoed is zowel een arboretum (bomenparkt) als dinopark. Het laat beiden gegevens samen komen zien hoe het eeuwen lang is gegaan.
Gerelateerde afbeelding

Bomenpark
Hier is te zien hoe bomen en planten zich hebben aangepast door de eeuwen heen aan wat het nu is. Tussen de bomen staan ook enkele dino's en omgekeerd zodat er altijd iets gezamelijks kan worden gedaan. uniek is de verzamling van treurbomen en struiken; 650 en daarmee de grootste verzameling treurbomen ter wereld!
Dinopark
In eerste instatie draait het hier om het kind. Dat wordt verzorgd doordat de kinderen de dino’s alleen in een zoektocht door de bossen kunnen vinden. Zij worden daarbij opgeschrikt door de vervaarlijke dinogeluiden. Sommigen vind je ook doro iets te doen zoals een opgraving, survivalrun, bootjesvijver etc. Spelender wijs leer je de geluiden , wat hun eten was, wat we al weten over ze en werk je en heel parcours af
Afbeeldingsresultaat voor landgoed tenaxx

Borgesiusweg 1, 9698 XS Wedde
Telefoon: 06 15160870
www.https://www.landgoedtenaxx.nl/


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

Isopgeheven starstarstarstarstar

Een Club voor Groningers door Groningers en elk die een binding heeft met Groningen . Of je Grunings spreek of schrijft of ABN . Wie benne olt mool Gruningers dus elk is welkom .


petradepooh starstarstarstarstar

Een geweldige club voor alle Nederlanders over de minst bekende provincie van het land. Veel info, gezellig forum, mooie clubhome onderwerpen en evenmenten je vind het hier!


Meer aanbevelingen